Aktiviteter

2024

Treningshelg

Fuglehundgruppa arrangerte treningshelg for medlemmene i gruppa i helga. Vi hadde base på den flotte hytta til vefsn jeger og fiskeforening ved krutvatnet i Hattfjelldal. Vi var ute med hunder i alle aldre både lørdag og søndag. Vi var ikke så mange, men jeg tror de som var dær fikk godt utbytte av helga, spesielt de med unghund.  Nydelig vær og føre i trivelig selskap. Noen av oss spiste god mat og god drikke på på hytta lørdags kveld. Fuglehund gruppa står for leie av hytta. 
Takk for en fantastisk helg og for lånet av hytta.
Mvh Tom Roger Strøm 
Leder av Fuglehund gruppa. 

_________________________________________________________________________________

Medlemsmøte fuglehund gruppa 20.02.24.

2021

AVERSJON SAU/HUND.
Fugle hund gruppa arrangerer aversjons dressur hund/sau. Det vil bli avholdt på gården ved oldmoen skistadion Torsdag 10/6 og onsdag 16/6 kl 1800, parkering på parkeringa ved ski stadion. Vi vurderer behovet for event flere runder.
Pris for medlemer i vjff er 100 kr og 300kr for ikke medlem. I prisen inngår en eventuell re. strømming
Påmelding på sms til Tom Roger Strøm.
Mob: 99 57 41 63.
Påmeldinga må inneholde navn og reg nr på hunden, og tlf nr til eier. Dere blir kontaktet om det ikke blir plass på den aktuelle dagen og event flyttet til annen dag.
Betaling på vipps til tlf 99 57 41 63

____________________________________________________________________________________

Ringtrening sosialisering

Vi starter opp med ringtrening sosialisering både for hund og eier på baågneset nå førstkommende onsdag kl 18. Fokuset nå i starten blir mot utstilling for de som tenker å stille ut hunden sin. Om det er andre tider i uken som kan passe bedre for dere, så tar vi det når vi møtes, eller dere kan sende meg PM. Vi stiller med bål kaffe og noe til.
Til info: Det vil bli aversjon hund/ sau den nærmeste fremtid. Vi er i dialog med saue bønner og kommer tilbake så snart vi har dette klart. I tillegg så forsøker vi å få til aversjon hund/ rein.

__________________________________________________________________________________

2019

Fuglehundgruppa VJFF referat nr 1 2019

__________________________________________________________________________________

2018

Referat fra Styremøte Fuglehund gruppa. 9.10.2018